Domaine de WACHIROCK
Wachirock, 1
6680 Sainte-Ode
Emal: info@wachirock.be
       +32 (0) 61.68.81.31
 2009 - 2013 domaine de Wachirock
Restaurant Visserij Camping Situering Toerisme Contact et Informatie

Hoe het begon


Wachirock, een naam die reeds meer dan 400 jaar bestaat!!

Sinds het ontstaan hebben verschillende activiteiten elkaar opgevolgd, zoals zagerij, bloemmolen, boerderij. Het domein Wachirock  heeft reeds vele jaren de landbouw verder gezet.


In 1932 werd gestart met de productie van plantaardappelen door Armand Collignon.  Zijn zoon André volgde hem op. Enkele jaren geleden werd de fakkel doorgegeven, eveneens aan zijn zoon Michel.


In 1967 werd de visvijver gegraven en het restaurant en taverne werden gebouwd. In 1983, na het uitbaten van de boerderijcamping en op vraag van velen, werd de grote sprong gemaakt. Het aanpassen van de camping, restaurant en taverne werd gerealiseerd om het comfort van de vakantiegangers te verbeteren.


Sinds 2008 is het de beurt aan Nathalie, dochter van Arlette en André, om samen met haar echtgenoot Philippe deze toeristische activiteiten uit te baten. Ook in 2008 werd een nieuw speelplein aangelegd dat voldoet aan de veiligheidsnormen.


2010 was het jaar van grote werkzaamheden: een nieuwe keuken werd gebouwd alsook de renovatie van het restaurant en de brasserie kregen een warme gezellige sfeer.

Sinds 2011 is de toegang tot het restaurant en brasserie ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers of mindervalide personen.